Σταθμοί Παραλαβής/Παράδοσης

Tip: Κάνοντας κλικ στην εικόνα της τοποθεσίας μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία καθώς και να αναζητήσετε αυτοκίνητα βάση αυτής.

Αεροδρόμιο Μακεδονία

Για την δική διευκόλυνση η Spark Rental κάνει παραδόσεις/παραλαβές στον κρατικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να μετακινηθείτε άνετα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή του ταξιδιού σας.

Spark Spot Ανατολικά

Γνωρίστε μας! Μπορείτε να παραλάβετε/παραδώσετε το αυτοκινητο στα κεντρικά γραφεία της Spark Rental στην Καλαμαριά. Διεύθυνση: Μουρουζιδών 12 και Αγριτέλη, Καλαμαριά 55132

Spark Spot Δυτικά

Γνωρίστε μας! Μπορείτε να παραλάβετε/παραδώσετε το αυτοκίνητο σας στο γραφείο της Spark Rental στην Σταυρούπολη. Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 21 & Λαϊκής Αγοράς, Σταυρούπολη 56430.

Λιμάνι

Μή χάσετε ούτε λεπτό από τις διακοπές σας. Επισκεφθείτε την Θεσσαλονίκη με άνεση παραλαμβάνωντας/παραδίδοντας το αυτοκίνητο κατά στο λιμάνι της πόλης.

Εκτός Πόλης

Πιστή στη εξυπηρέτηση των πελατών της η Spark Rental διευρύνει την παραλαβή και την παράδοση αυτοκινήτων στην τοποθεσία που επιθυμείτε έξω σε ακτίνα 30 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης.